Wanneer:
Kijk in onze agenda, klik hier…

Waar:
Herenweg 197
1934 BA Egmond aan den Hoef

Ruime mogelijkheid tot gratis parkeren.
Met het OV bereikbaar.

4 seizoenen training

Je wilt meer plezier in je werk, veranderen van functie of zelfs van baan, maar iets belemmert je daarin.

De 4 Seizoenen Training is een vervolg op de Start Training. Tijdens de vier dagen van de 4 Seizoenen Training gaan we in op de cyclus van de seizoenen, welke van toegevoegde waarde zijn in ons leven. We geven je inzicht hoe wij verwijdert kunnen zijn van wat de natuur ons heeft geleerd en verteld. Waarbij de verbinding weer wordt gelegd met hetgeen in ons systeem al aanwezig is en soms wat aangewakkerd mag worden.
Je ontdekt weer wie jij bent en hoe jij vanuit zelfvertrouwen je talenten het beste kunt benutten. Als leidraad daarin de cyclus van de seizoenen voor een leven in balans!

Programma

Dag 1 : Herfst
De herfst staat voor loslaten. Op de 1e dag geef je de dingen een plek, daar waar ze voor jou mogen zijn. Waarbij je afscheid zult nemen van oude belemmerende patronen en emoties die niet helpend zijn voor de toekomst.

Dag 2 : Winter
De winter staat voor rust. Het naar binnen gaan. Tijdens deze 2e dag ga je vanuit stilte aan de slag met je diepere gevoelens en betekenissen. Je komt tot de vraag, die jouw basis zal zijn voor je nieuwe pad.

Dag 3 : Lente
De lente staat voor ontwikkeling en nieuw leven. Deze 3e dag gaan we aan de slag met het neerzetten van je toekomst. Welke krachtige tools neem je mee en waar ga je naartoe?

Dag 4 : Zomer
De zomer staat voor oogsten. Dag 4 wordt een feestje! De verkregen inzichten zet je om als stappen naar jouw gewenste doel.

Duur

De 4 Seizoenen Training zijn 4 dagen tussen 09:30 uur en 16:00 uur.

Minimaal aantal cursisten

Bij minimaal 5 cursisten gaat de training door.